luni, 27 decembrie 2010

Noble Manhattan - o importanta scoala de coaching din UK

Asta inseamna ca avem ca obiectiv promovarea coachingului la companiile importante si furnizarea de astfel de servicii. In acest sens, iti trimit cateva materiale despre compania de coaching Noble Manhatatan  condusa de Gerard O'Donovan(http://www.gerardodonovan.com/), presedintele al European Coaching Institute (ECI).

Sistemul de executive si business coaching promovat de noi este destinat maximizarii cresterii business-ului, a cresterii profitului si a optimizarii valorii actiunilor.

Coaching-ul presupune să atingi potenţialul maxim de dezvoltare ghidat de către acea persoană care te va provoca, te va stimula şi te va însoţi în acest proces de continuă creştere.” -    Gerard O’Donovan
Coaching-ul – eficienţă managerială şi dezvoltare personală
Pentru că este un excelent set de tehnici şi instrumente practice prin care putem creşte propriile performanţele profesionale, dar şi ale echipei în care lucrăm.
Pentru că ne dezvoltă la nivel personal, oferindu-ne direcţia şi motivaţia necesare pentru atingerea scopurilor dorite.

Coaching-ul – răspuns la provocările actuale
Pentru că, odată asimilat, coaching-ul devine un mod de viaţă flexibil şi adaptabil care va susţine deciziile şi soluţiile optime în orice context.

·         Ce este un Executive Coach? Ce face acesta?
·         Beneficiile aplicării abilităţilor de Coaching, în plan personal şi la locul de muncă
·         Învaţă despre pilonii coachingului
·         Învaţă cum să-ţi construieşti baza de clienţi
·         În ce constă pregatirea pentru a deveni coach?
·         Cum poate fi coaching-ul o resursă valoroasă pentru activitatea managerială?
·         Coaching-ul - un instrument de optimizare personală?
·         Cum se poate construi o afacere în coaching?
·         Care sunt standardele şi certificările în domeniu?
Printre cei mai cunoscuti clienti ai companiei, la nivel mondial, se regasesc: Pepsi, IBM, BP, Google, Yahoo, Siemens, Airbus, Nikken, Tata (India), precum si diferite companii de asigurari, consultanta, publicitate, banci, diversi presedinti, manageri ai unor companii din diferite domenii.

Gerard O'Donovan este fondator al Noble Manhattan Coaching, una dintre cele mai vechi şi prestigioase scoli de coaching din Europa, şi preşedinte al European Coaching Institute (ECI).
Metodele sale de coaching presupun o abordare empatică şi spirituală, concentrată pe nevoile personale şi pe valorificarea oportunităţilor particulare ale fiecăruia dintre noi. 

 

Noble Manhattan

Programele Noble Manhattan Coaching au fost urmate de peste 4500 de coachi din intreaga lume.
Noble Manhattan Coaching este singura companie premiata cu cea mai importanta acreditare pentru coachi din Europa.
Oferta de cursuri Noble Manhattan se potriveste fiecarei nevoi individuale sau necesitatilor unei companii.
Programul “Practitioner Coach Diploma” este acreditat de Europen Coaching Institute (ECI).
Misiunea Noble Manhattan este:
  • – sa ajute persoanele in identificarea resurselor ascunse si eliberarea la potentialul lor maxim, astfel incat persoana respectiva sa-si indeplineasca toate dorintele din punct de vedere emotional, profesional si financiar.
  • – sa-i ghideze in a descoperi calea pe care vor sa o urmeze si obiectivele pe care vor sa le atinga, apoi sa le completeze cu abilitatile, cunostintele si instrumentele pentru a le realiza.
Fondatorul companiei de life si corporate coaching Noble Manhattan este Gerard O’Donovan, unul dintre life coach-ii de prima mana din Europa.
In cariera sa a pregatit mii de coachi, iar acum se concentreaza asupra activitatii de corporate si business coaching pentru Directori, CEO, Presedinti si executive din mari corporatii.
Programul sau unic de coaching este destinat maximizarii cresterii business-ului, a cresterii profitului si a optimizarii valorii actiunilor.
Coaching-ul va va permite atingerea unui echilibru work/life si stabilirea unor obiective masurabile de atins. Metodele lui Gerard sunt ferme dar eficiente si implica o abordare empatica si spirituala, focusata pe nevoile personale ale fiecaruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu